Julkappsjakt

Idag fick vi besök av världens bästa moster :) det gjorde såklart Kian överlycklig! Efter frukost så tog vi en lång promenad ut till boländerna. Kian var snäll hela tiden låg i vagnen å kikade! Alla julklappar vi lyckades hitta var till Kian :) inte så konstigt när dessa små hundögon tittar på en.


Matvägran

I 3 dagar har han nästan matvägrat! inte helt men 2 gånger 240 ml om dagen som mest är inte mycket mat för en 6 månaders!
Vet inte varför den lille mannen bestämt sig för att knappt äta ? Kanske har han ont i munnen? magen? Han har ju varit jättedålig i magen Senaste dagarna. Såna här stunder önskar man att han kunde prata å tala om vad som är på tok. Man blir ju lite orolig att han ska bli uttorkad. Dock leker han som vanligt å har inte visat något tecken på slöhet! Har iallafall köpt hem vätskeersättning. Hoppas att aptiten återvänder snart.


Fin dag

Idag vaknade gooungen på rätt sida :) dagen började med Nan å gröt till frukost efter det massa lek spegeltittande å tuggande på leksakerna. Till lunch fick han kyckling å rotfruktspure det blev många lustiga miner :) försöker locka med något annat än Nan med tanke på hans dåliga aptit. Efter lunch tog vi en promenad till stan på julkappsjakt å efter det blev det dans framför spegeln som har följts av massa gymnastik med kudden :) Vart tog tiden vägen idag?


Ledsen kille

Kolik vid 6 månader? Nejdå bara tänderna som spökar! Oj oj säger jag bara, nu har lillprinsen i 2 dagar skrikit å skrikit hela kvällarna, det har börjat vid 18.00 å fortsatt till ca 22.30- 23.30. Efter utmattning har han lyckats somna å sova hyffsat bra under natten iallafall. Antar att alla barn är olika å reagerar olika på att få tänder. Tyvärr verkar Kian ha väldigt jobbigt just nu. Gör så ont i hjärtat att se honom vara så ledsen å ha så ont. Alex är just nu ute å går med vagnen! hoppas Kian finner ro och tillslut får somna å förhoppningsvis sova gott i natt.

6 månader

Tänk att idag är ingen vanlig dag, för det är Kians 6 månaders dag idag! Hur blev våran Lillkille så stor? Tänk att om ett halvår så blir han 1 år! Å har kanske hunnit bli storebror oxå! Mamma å Pappa älskar dig! Underbara unge <3


En piggare kille

Tack å lov mår lillälsklingen bättre! Efter vaccinet fick han feber å var väldigt ledsen, skrek konstant i flera timmar efter bara några korta uppehåll. Samma sak dagen efter! Idag har han varit sig själv igen :) här kommer lite bilder på Lill tokisen


BVC

Idag var jag å lillälsklingen på BVC för att väga mätas å få 6 månaders vaccinsputorna! Kian var lite längre än medel med sina 69,5 cm! Men låg lite under sin kurva på vikten som landade på 7700g. Sprutorna var ingen match för Kian stick stick så var det över! Lite gråt just när det stack till men 2 sekunder senare var han glad igen! Just nu ligger en trött kille i mitt knä! Får hoppas att han slipper febern denna gång vi får se helt enkelt!



Majskrokar är gott

I detta snöoväder stannar vi inne kollar serier, myser å äter majskrokar! Mycket gott tycker Kian


Förändring

Dagen började med 2 spyor, dock inte Kians utan mina Usch säger jag bara! Var rädd att magsjukan kommit till oss för att kräkas hör inte till vanligheterna. Men antar att det är graviditeten som spökade denna morgon! Som tur var så försvann illamåendet å ingen mer spya har det blivit! Tack för det. När Alex kom hem från jobbet så blev det en tur i friska luften som blev in till stan! Där köptes hårfärg :) alltid kul med förändring. Lite suddig bild ;)


Babblarna

När det nu inte blev någon förskola för vår del idag så blev det lite Babblarna för Kian istället. Verkar vara hans favorit! Så fort låten är slut så blir han ledsen så dom 2 babblar låtarna som vi hittat går på repeat här hemma just nu.


Kians första julbak


Dålig uppdatering

Men Här kommer lite bilder iaf


RSS 2.0