Snuttekillen

 

Kliar i munnen

Denna helg har vi fått förmånen att umgås med en liten argbigga! En extra gnällig sådan som har svårt att komma till ro, Kian verkar bara vilja suga å bita på fingrarna. Han äter på precis allt som kommer i hans väg! Kan det vara tänder på G? tycker det varkar vara alldeles för tidigt  för det ,men vi får se vad som händer. Dom kommer ju förr eller senare iallafall.
 

Lek i babygymmet


Lill bossen

Idag var både Kian å mamman mycket piggare så vi tog en promenad med våra grannar Majlinda å Felix ner på stan. Felix satt så nöjd i sin sittvagn medans Kian var argare än ett bi.. i hans liggdel, inget var bra det ända som fick Kian på bättre humör var att bära honom så att han fick se sin omgivning. Tungt tungt var bara förnamnet. När vi kom hem igen så tog jag fram sittdelen till vagen ( vad gör man när man har en sån nyfiken son? ) Kan säga att den blev väldans poppis hos den unge herrn. Med stora ögon såg han så förnöjt på mig :) å helt plötsllgt såg min lillkille ut som en storkille!
 
Här kommer 2 bilder på kompis killarna Kian å Felix

Ovänner

 

Vänner

 

Sep. 19, 2012


Han vänder sig

Nu är det inte lika kul att ligga på rygg längre, så fort vi lägger Kian på rygg så jobbar han sig runt på mage. Men såklart är man nyfiken så är man. Lite roligare är det ju att ligga på mage å titta på allt runtomkring. Kolla vad jag kan! En helnöjd kille ligger här å tittar runt :)


BVC

Igår var det dags för BVC igen. Kian skulle vägas, mätas och få sina första sputor. Besöket gick riktigt bra. Först vägde vi å han ligger stadigt på sina 6235 g sen dax för mätning å där visade längden 63 cm. Efter det så kollades utvecklingen å där var det inga bekymmer heller! Han var dessutom lite före i utvecklingen motoriskt. Stark kille som häver sig upp från magläge och som snabbt kommer börja att rulla från rygg till mage. Tydligen gör barn detta vanligtvis vid 4 månaders ålder! Sedan var det dags för sprutorna. Stick stick så var det över. Först hade vi en liten chockad kille som snabbt utbrast i hysteriskt skrik! Men fort glömdes det bort när han fick massa närhet å napp. Lite otäckt var det allt. Fick höra att feber var en vanlig bieffekt av vaccinet och nu senare på kvällen visade tempen 38.8 så en lite slö å gnällig bebis blev resultatet. En Alvedon senare så sov han gott i sin säng. Inte lätt att vara liten å ha feber <3


3 månader

Tänk att denna lilla underbaring redan blivit 3 månader! Älskade unge om du bara visste hur mycket vi älskar dig. Och hur lycklig du gör oss! Vi kommer alltid vara så stolta över att vara just DIN mamma och Pappa!


Han skrattar

Jo glömde ju berätta att Kian skrattade för första gången med ljud idag :) hela familjen var samlade i soffan! Kian låg å jollrade när jag busade med honom å så började han le med hela ansiktet å utbrast i skratt :) helt underbart och otroligt sött. Kul oxå att Alexander var hemma å fick höra :) Våran Lillälskling <3


Sover å sover

Vissa dagar när man själv känner sig lite trött i mössan önskar man att även den lille herrn i huset kunde bli trött å slumra en stund! Men idag har det varit tvärt om.Känns som att Kian har sovit hela dagen.Först sov han hela natten 22- 06 sen sov han 12-16 sen 18- 21 vaken 2 timmar å nu sover han igen! Hoppas verkligen inte man behöver vara orolig ? Så här mycket har han inte sovit sen han var nyfödd. Men det tar kanske på krafterna när man växer så här fort! Hoppas vi har en glad pigg å vaknare kille imorgon :) konstigt egentligen det här -När dom sover önskar man att dom ska vakna :)


Lek i babysittern


Morgon gympa


Morgon mys


Bus i badet

 


Untitled Video


Ny dag nya tag

Inatt vid 3 tiden så vaknade Kian å var riktigt nästäppt tur att vi köpte nässug å näsdroppar. Efter det så fick han i sig lite mat sen somnade han å sov till kl 09.00. Idag verkar han må lite bättre iaf han är inte alls lika ledsen å hängig men han sover mycket. Stackars liten det tar på krafterna att vara förkyld!


Sep. 09, 2012


Sep. 09, 2012


Sjukstuga!

Har nu förstått varför vår lilla älskling har sovit så dåligt senaste dygnen å gråtit sig helt tröstlös.. Har nämligen fått 2 förkylda killar här hemma, Gör så ont i hjärtat att se mina hjärtan må så dåligt! har nu iförskaffat en nässug, näsdroppar, alvedon halstabletter mm. Hoppas verkligen detta går över snart, helst nu å senast imorgon! och självklart som pricken över iet så börjar även mamman känna sig krasslig.. Nya tag imorgon!

RSS 2.0