Busungen är tillbaka

Imorse vaknade jag av en busig unge som gjorde allt för att väcka sin mamma. Pratade å pratade å pratet gick fort över till dom ljusaste tonerna där det fort blev omöjligt att sova vidare :) aldrig förut har det varit så härligt att bli väckt kl 07.00 av en pigg feberfri kille! LYCKA <3


Stackars liten


Kian verkar bli sjuk så fort vi bara kommer hemifrån.. Han har nu i 2 dagar haft en temp på över 39 grader! Han kräks å har jätte dålig mage. Har aldrig sett Kian såhär dålig förut! Min livliga busunge är som förbytt. Han har knappt haft någon ork i kroppen mest legat still å småsmilat lite underligt för sig själv. Knappt när vi pratat med honom har han haft ork att se på oss. Riktigt otäckt! Idag är tack å lov febern borta, men han är rätt så trött å vilar mest helatiden. Hoppas kunna få i honom rikligt med vätskeersättning när han vaknar! Nu får det vara slut på sjukligheter! En pigg Kian är allt jag önskar mig.


7 månader idag

Älskade underbaring att du redan hunnit bli 7 månader gammal är helt ofattbart! Liten har blivit så stor! Du är det finaste vi vet å du förgyller våra dagar med så mycket glädje! Mamma å pappa älskar dig så mycket! Här busas det för fullt just nu är mammas blommor väldigt intressanta :)


Underbara dag!

Känns helt fantastiskt att äntligen fått se Kians Lillasyster i magen<3 en riktigt vild sådan! Hon sparkade på å snurrade runt för fullt :)Lite smått chockade blev vi. Vi som var så kaxigt säkra på att det gömde sig en liten kille därinne! Vi blev tillbaka flyttade 1 vecka så hon är beräknad till midsommarafton! Kian kom ju några dagar innan Bf så vi kan ju alltid hoppas att även denna bebis vill se världen innan midsommar :)


Tack för lånet :)

Tack Andreas å Maria för lånet av gungan! Den kommer bli perfekt för bebis nr 2 :) Läste att gungan håller upp till 9kg! Kian fick provgunga å det var tydligen så mysigt att han somnade i den!


Så mysigt att jag somnade!


Jan. 13, 2013

Tack snälla morfar å bonusmormor för den fina Gåstolen :) den har jag mycket användning för! Nu springer jag i den :) å tack snälla farmor å farfar för den fina dressen å skorna som hjälper mig att få bra grepp så jag kan springa ännu fortare! Här nedan kommer en liten video/ puss Kian


Ibland går det fort


Underbara bilder

Äntligen har min fina bonussyster Sara (Santapola.nu )redigerat klart dom här underbara bilderna på Goo ungen! verkligen lyx att ha en familjemedlem som är så duktig på att fotografera! Tack sara! <3

Happy Times


Tillbaka i rutinerna?

Nästan ör bra för att vara sant! Kian har nu senaste dagarna sovit mellan 10- 12 och mellan 15- 16.30  å sen somnat före kl 8 på kvällen :) å det bästa utav allt- somnat helt utan gråt å bök! Heja känns som vi är back on track igen efter ca 2 struliga månade där rutinerna har varit som bortblåsta! eller som man säger peppar peppar!

BVC

Idag gick vi till BVC kände att trots förkylningen var det viktigt att få komma dit! framförallt för att följa upp vikten med tanke på att han varit krasslig i 2 veckor både magen å förkylning! Lillbusen var 71 cm lång å väger nu 7975g ingen stadig ökning på vikten men ändå 275g på 1 månad!


Mm

Gröt är gott! Iaf risgröt om Kian får bestämma. :)


Folktandvården

Lilleman hade sin första tandläkartid igår :) eller det var ju egentligen en informationsträff om hur vi ska sköta Kians tänder. Lillhjärtat blev så lycklig över sin tandborste! Smilade stort :)Dax att börja borsta Kians 2 tänder.


Kian jagar bollen


Finfrämmande

2 januari fick vi besök av Kians morfar å bonusmormor! Det var en lite smått förvirrad kille som stirrade på dom med stora ögon när dom klev in genom dörren! Kian blev så blyg att han började gråta inte lätt att vara liten <3 1 minut senare så blev dom väldans poppis hos kian! efter några riktigt trevliga dagar tillsammans så var det dags för deras hemfärd. Tomt känns det men vi ses snart igen :) här en bild på favvo ugglan han fick :)


Nyårsafton 2012

Ibland blir det inte som man tänkt sig men otroligt mysigt ändå! Enligt planerna skulle vi fira in det nya året hos Malin å Johan med flera i Björklinge men tyvärr så blev vårat lillhjärta sjuk så vi beslutade oss för att stanna hemma å göra det bästa av situationen! Det blev en riktigt mysig kväll, god mat å mys med dom 2 finaste killarna i världen <3 vi höll oss tillåmed vakna fram till tolvslaget så vi fick se några riktigt fina nyårsraketer! Slutet gott allting gott!


Julafton 2012

Lite sent uppdaterat men Det blev en jul även i år :) Det blev jul mys hos Kians Farmor å Farfar! Det bjöds på massvis med god mat å trevligt sällskap! Vi måste ha varit otroligt snälla i år! Vi fick så mkt fina paket! Tusen tack allihopa. <3


RSS 2.0